Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)
Specialisten in vis
Meesterkok Imko Binnerts / Chef Denny Ranzijn
Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de TOP 100 van Restaurants in Nederland.
Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!
Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.
Seafood experience
Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.
Seafood Experience
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.
OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00
-
Makreel
-
Hibachi roasted / miso / cashew noot / Hollandse garnaal
2021 Catarratto Miano, Castellucci Miano, Valledolmo Contea di Sclafani, Sicilië
-
Zeeduivel
-
Witte asperge / nieuwe kriel / lamsoor / bieslook
2022 Grauburgunder -S-, Emri\ ch Schönleber, Nahe, Duitsland
-
Chawanmushi (Dashi Custard)
-
Langoustine / jakobsschelp / kokkels / gember / sjalot / zeekraal
2021 Bacharacher Riesling, Jochen Ratzenberger, Mittelrhein, Duitsland
-
Baeri kaviaar
-
Huis gerookte zalm / bloemkool / bieslook / champagne
2021 Petit Chablis, Eleonore Moreau, Chablis, Frankrijk
-
Heilbot
-
Knolselderij / bataat / morielje / demi glace
2022 Spâtburgunder Vom Kalk, Jülg, Pfalz, Duitsland
-
Gerijpte kazen van L’Amuse
-
Aurelie / Alpblossom / Cum Laude / Nicoletta Bleu
Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje
-
Rabarber
-
Zwarte limoen / merengue / earl grey / witte chocolade
Moscato d’Asti, Garibalde, Piemonte, Italië
-
Menu 4 gangen
-
Makreel - Zeeduivel - Heilbot - Kaas of Dessert € 87,50 / Wijnen € 44,00 - ½ € 25,00
-
Menu 5 gangen
-
Makreel - Zeeduivel – Chawanmushi - Heilbot - Kaas of Dessert € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25
-
Menu 6 gangen
-
Makreel - Zeeduivel – Chawanmushi - Kaviaar - Heilbot - Kaas of Dessert € 132,50 / Wijnen € 66,00 – ½ € 37,50
-
Menu 7 gangen
-
Makreel - Zeeduivel - Chawanmushi - Kaviaar - Heilbot - Kaas - Dessert € 145,50 / Wijnen € 77,00 – ½ € 43,75
-
Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen
Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen