Warning: Use of undefined constant proeven - assumed 'proeven' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/135/328484/webspace/httpdocs/puurzee.nl/wp-content/themes/PuurZee/page_proeven.php on line 2 PUUR ZEE "High Wine" - Puur Zee

PUUR ZEE “High Wine”

“High Wine bij Puur Zee Bar & Bistro”

Iedere zondagmiddag om 15.00 uur
De lekkerste manier om de zondagmiddag door te brengen is met onze High Wine.

Wijn is een belangrijk onderdeel van het DNA van Herbergière en vinologe Cathy Moerdijk. Met haar eigen wijnimportbedrijf is ze dagelijks op zoek naar de lekkerste, mooiste en vaak biologische wijnen. Iedere zondag is Cathy’s selectie te proeven tijdens onze “Sunday High Wine”.

 

Wij vinden een High Wine op zondag leuker dan een High Tea. U ook?

Met liefde selecteert Cathy iedere zondagmiddag de wijnen die de 5 speelse gerechtjes uit de keuken van SVH Meesterkok Imko Binnerts begeleiden. Natuurlijk bestaat het menu uit verse vis en heerlijke seizoens-groenten, maar ook een lekker vleesgerechtje passeert met regelmaat de revue. Altijd speels, puur natuur, licht verteerbaar en vooral heel erg lekker!
En zo bouwen we iedere zondag weer een klein gastronomisch feestje! Wellicht de allerleukste manier om, betaalbaar, kennis te maken met de smaken van PUUR ZEE.
Ontspannen, relaxte sfeer (bij mooi weer natuurlijk op het terras) en lekker eten en drinken.

 

Sunday High Wine

Binnenkomen rond 15:00 uur en de middag starten met een heerlijk glas mousserend in de hand. Vervolgens serveren we een viertal snoepgerechtjes en een klein dessert uit onze Bistro keuken. We begeleiden de gerechten met bijpassende wijnen (proefglaasjes). Het is een zondagmiddag van proeven, genieten en relaxen bij Puur Zee in Wijk aan Zee.

 

De prijs voor de Sunday High Wine is 47,50 euro per persoon.

 

Op reservering kunt u vanaf 10 personen ook op andere dagen van onze High Wine genieten.

“Lekker eten en drinken is een feest, wij vieren het elke dag!”


Reserveren kan ook telefonisch via +31 (0)251 374304