RESERVEER DIRECT
EEN HOTELKAMER
BESPAAR 5%

In de media

PUUR ZEE: 16/20 punten Gault Millau restaurantgids 2018

Hoog genoteerde visrestaurants: PUUR ZEE by Imko’s met 16/20 punten. Op maandag 6 november 2017 is de nieuwe Gault Millau restaurantgids gepresenteerd.

PUUR ZEE by Imko’s stijgt een vol punt in de gids voor 2018, van 15 naar 16.
Hiermee behoren we tot de gelukkigen die stijgen in deze restaurantgids. En daar zijn we trots, gelukkig en vooral dankbaar voor. Vooral omdat u, de gast, ook in recensies lovend is over restaurant PUUR ZEE en steeds meer gasten ons weten te vinden in Wijk aan Zee. Dat een restaurantgids ons dan ook nog eens beloond is een prachtige bonus.

Aantrekkelijke en boeiende visgerechten met spannende wijnkeuzes.

Uitstekende service onder leiding van Diana Zweep

 

PUUR ZEE 16 punten in de Gault Millau gids 2018

 

WIJN VAN HET JAAR: CHÂTEAU MIGNAN CUVÉE PECH QUISOU

Cathy valt weer in de prijzen tijdens het jaarlijkse wijnconcours van Proefschrift wijnmagazine. In de categorie rood van € 7,50 – € 10,- won de Château Mignan Cuvée Pech Quisou het predikaat Wijn van het Jaar.
Bestel hem bij Cathy’s Taste of stuur ons een mailtje voor pickup bij Wijn & Ko!

2X GOUD VOOR CATHY’S TASTE!

Cathy heeft dit jaar Cathy’s Taste opgericht. Een kleine en dappere, super fanatieke importeur van kwaliteitswijnen. Met succes want 4 maanden na oprichting stond Cathy in de finale van het Proefschrift wijnconcours met 16 wijnen. Twee daarvan werden winnaar van het concours. Dit vertelt het verhaal over Cathy maar ook over Wijn & Ko!
Wijn gaat bij ons over een niet aflatende liefde, een brandende must en vooral plezier. We zullen u regelmatig in de gelegenheid gaan stellen om die wijnen te proeven en natuurlijk staan er een aantal op onze wijnkaart!!