Visrestaurant PUUR ZEE (by Imko)

Specialisten in vis

Meesterkok Imko Binnerts / Chef Denny Ranzijn

Wellicht heb je het culinaire nieuws de afgelopen 25 jaar een beetje gevolgd? Imko wordt door de schrijvende pers, waaronder NRC (Joël Broekaert), Volkskrant (Mac van Dinther), Telegraaf (Pieter Nijdam) geroemd om zijn fantastische visgerechten. De vooraanstaande restaurantgids Gault Millau beoordeelt PUUR ZEE met 16/20 punten.
De restaurantgids “Lekker” rekent PUUR ZEE tot de TOP 100 van Restaurants in Nederland.

Daar zijn we bij PUUR ZEE ontzettend trots op, en daar krijgen wij veel energie van. Maar we krijgen vooral energie van onze steeds terugkerende gasten!

Koken met zee-producten is voor ons iedere dag het mooiste wat er is. Kom langs en beleef een échte seafood experience.

Seafood experience

Gun jezelf de tijd om heerlijk te genieten van de “Seafood Experience”. Een menu met 4 tot 7 gerechten omlijst met heerlijke amuses die je even het echte zeegevoel geven. Licht verteerbaar, sprankelend en vooral heel lekker! Kom dus ook genieten van zo’n smaakvolle en ontspannen beleving. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk op ons fijne tuinterras.

Seafood Experience

Allergenen:

Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten verzoeken we u om dat bij de reservering kenbaar te maken. Op de avond zelf kan er geen alternatief geboden worden.

OPENINGSTIJDEN RESTAURANT:
Maandag / Woensdag : Gesloten
Lunch: Zondag van 13:00-14:30
Diner: Donderdag t/m Zondag van 18:30 – 21:00

  • Makreel
  • Hibachi roasted / miso / cashew noot / Hollandse garnaal

    2021 Catarratto Miano, Castellucci Miano, Valledolmo Contea di Sclafani, Sicilië

  • Zeeduivel
  • Witte asperge / nieuwe kriel / lamsoor / bieslook

    2022 Grauburgunder -S-, Emri\ ch Schönleber, Nahe, Duitsland

  • Chawanmushi (Dashi Custard)
  • Langoustine / jakobsschelp / kokkels / gember / sjalot / zeekraal

    2021 Bacharacher Riesling, Jochen Ratzenberger, Mittelrhein, Duitsland

  • Baeri kaviaar
  • Huis gerookte zalm / bloemkool / bieslook / champagne

    2021 Petit Chablis, Eleonore Moreau, Chablis, Frankrijk

  • Heilbot
  • Knolselderij / bataat / morielje / demi glace

    2022 Spâtburgunder Vom Kalk, Jülg, Pfalz, Duitsland

  • Gerijpte kazen van L’Amuse
  • Aurelie / Alpblossom / Cum Laude / Nicoletta Bleu

    Aureo Dulce 1954, De Muller, Tarragona, Spanje

  • Rabarber
  • Zwarte limoen / merengue / earl grey / witte chocolade

    Moscato d’Asti, Garibalde, Piemonte, Italië

  • Menu 4 gangen
  • Makreel - Zeeduivel - Heilbot - Kaas of Dessert € 87,50 / Wijnen € 44,00 - ½ € 25,00
  • Menu 5 gangen
  • Makreel - Zeeduivel – Chawanmushi - Heilbot - Kaas of Dessert € 105,50 / Wijnen € 55,00 - ½ € 31,25
  • Menu 6 gangen
  • Makreel - Zeeduivel – Chawanmushi - Kaviaar - Heilbot - Kaas of Dessert € 132,50 / Wijnen € 66,00 – ½ € 37,50
  • Menu 7 gangen
  • Makreel - Zeeduivel - Chawanmushi - Kaviaar - Heilbot - Kaas - Dessert € 145,50 / Wijnen € 77,00 – ½ € 43,75
  • Donderdag & Zondag vanaf 4 gangen tot 7 gangen

    Vrijdag & Zaterdag vanaf 5 gangen tot 7 gangen ​

Sfeerimpressie