Warning: Use of undefined constant dineren - assumed 'dineren' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/135/328484/webspace/httpdocs/puurzee.nl/wp-content/themes/PuurZee/page_dineren.php on line 2 Zondag Family Lunch - een heerlijke zondagmiddag bij Puur Zee

ZONDAG FAMILY LUNCH

Zondag Family Lunch: de fijnste manier om een zondagmiddag door te brengen!

Zondag Family lunch, we zouden het vaker moeten doen! In de tijd dat ik bij Scholteshof** in het Belgische Hasselt werkte was de zondagmiddag altijd één groot feest! Elke zondag weer 120 gasten op de lunch daar kunnen we ons in Nederland bijna niets bij voorstellen. En toch…. is het eigenlijk de allermooiste dag van de week om even lekker te onthaasten en even gewoon tijd te maken voor elkaar. Uiteraard hoort daar erg lekker eten en een heerlijk glas wijn bij! En dat is precies waar onze “ Family Lunch” over gaat.
Binnenstappen tussen 13.00 en 14.00 en de middag beginnen met een heerlijk glas mousserend en onze “Ontvangst aan Zee” amuse, gevolgd door een tweede amuse, 3 top visgerechten, pre dessert en dessert. 7 kleine feestjes uit de keuken. Bij de visgerechten en dessert schenken wij bijpassende wijnen. De prijs voor zo’n korte zondagmiddagvakantie met je familie of je beste vrienden bedraagt € 79,50 voor het menu met bijpassende wijnen. Bij mooi weer serveren wij natuurlijk buiten op ons fraaie terras.


Reserveren kan ook telefonisch via +31 (0)251 374304