PUUR ZEE Restaurant

PUUR ZEE Seafood Experience April 2018

Vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch zijn de criteria, waar onze ingrediënten aan moeten voldoen. Wij kiezen bewust voor het ontbreken van een uitgebreide a la carte kaart! Zo hebben we altijd een verse voorraad voor het PUUR ZEE Seafood Experience menu. Vis zonder compromis!

 

Ontvangst aan Zee
taco groene kool / wonton / madeleine prei & Cantabrico ansjovis
Makreel Gadogado
kasbloemkool / rode peper / wortel / haricots verts / taugé / Chinese kool / pinda / komkommer / kwartelei
Heilbot
runder dashi / pak soy / shii take
Jakobsschelp
Kasbloemkool / kappertjes / beurre noisette / daslook
“Pomme Tzarine”
aardappel / huis gerookte zalm / Baeri kaviaar
Kabeljauw
asperge / knolselderij / artisjok / morieljes
De kazen
plateau van ongepasteuriseerde kazen van L’ Amuse
Friszoete overgang
“Granny Smith”
Lambada
witte chocolade / aardbei / basilicum / Vodka

4 gangen – 62,50
Makreel – Heilbot – Kabeljauw – Kaas of Dessert

5 gangen – 72,50
Makreel – Heilbot – Tarbot – Jakobsschelp – Kabeljauw

6 gangen – 82,50
Makreel – Heilbot – Jakobsschelp – Pomme Tzarine – Kabeljauw – Kaas of Dessert

7 gangen – 90,00
Makreel – Heilbot – Jakobsschelp – Pomme Tzarine – Kabeljauw – Kaas en Dessert
Allergenen:
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten overleggen wij graag met u.
RESERVEREN

Reserveren kan ook telefonisch via +31 (0)251 374304