PUUR ZEE Restaurant

PUUR ZEE Seafood Experience maart 2019

Vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch zijn de criteria, waar onze ingrediënten aan moeten voldoen. Wij kiezen bewust voor het ontbreken van een uitgebreide a la carte kaart! Zo hebben we altijd een verse voorraad voor het PUUR ZEE Seafood Experience menu. Vis zonder compromis!

Ontvangst aan Zee
crispy kool / Parmezaan tuille / wortel hummus / groene kool dip
Amuses
sushi tonijn / Hollandse garnaal / spicy makreel
Gerookte paling van Balm & Tarbot
terrine / soja / wasabi / shiitake / enoki
Zeeduivel
tandoori / rode kool / yoghurt
Jakobsschelpen
bacon / sjalot / chardonnay azijn / aardpeer
Baeri Kaviaar
Japanse ommelette / huis gerookte zalm
Schelvis
geroosterde ui / prei / brandade / wintertruffel
De kazen
Picobello / Brillat Savarin / Petit Vinageois / Alex / Stilton
Friszoete overgang
Bloedsinaasappel
Annanas
kokos / pure chocolade / bruine rum

4 gangen – 62,50
Paling & Tarbot – Zeeduivel – Schelvis – Kaas of Dessert

5 gangen – 74,50
Paling & Tarbot – Zeeduivel – Jakobsschelpen – Schelvis – Kaas of Dessert

6 gangen – 86,50
Paling & Tarbot – Zeeduivel – Jakobsschelpen – Kaviaar – Schelvis – Kaas of Dessert

7 gangen – 97,50
Paling & Tarbot – Zeeduivel – Jakobsschelpen – Kaviaar – Schelvis – Kaas en Dessert
Allergenen:
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten overleggen wij graag met u.

Reserveren kan ook telefonisch via +31 (0)251 374304