PUUR ZEE Restaurant

PUUR ZEE Seafood Experience Juni 2018

Vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch zijn de criteria, waar onze ingrediënten aan moeten voldoen. Wij kiezen bewust voor het ontbreken van een uitgebreide a la carte kaart! Zo hebben we altijd een verse voorraad voor het PUUR ZEE Seafood Experience menu. Vis zonder compromis!

Ontvangst aan Zee
wonton champignons / madeleine prei & Cantabrico ansjovis
Kreeft
honingtomaat / gerookte mozzarella / basilicum
Zeebaars
Madrilene / ratatouille / zuurdesem
Rode Mul
artisjok Barigoule / pistache / olijf / jus à la Bécasse
Baeri Kaviaar
tortilla / huis gerookte zalm
Heilbot
ravioli / cantharel / doperwt / lamsoor / lavas boter / beurre rouge
De kazen
plateau van ongepasteuriseerde kazen van L’ Amuse
Friszoete overgang
“framboos & citroen”
Blanc Manger
kersen / limoen / yoghurt”

4 gangen – 62,50
Kreeft – Zeebaars – Heilbot – Kaas en Dessert

5 gangen – 72,50
Kreeft – Zeebaars – Rode Mul – Heilbot – Kaas en Dessert

6 gangen – 82,50
Kreeft – Zeebaars – Rode Mul – Baeri Kaviaar – Heilbot – Kaas en Dessert

7 gangen – 90,00
Kreeft – Zeebaars – Rode Mul – Baeri Kaviaar – Heilbot – Kaas en Dessert
Allergenen:
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten overleggen wij graag met u.

Reserveren kan ook telefonisch via +31 (0)251 374304