PUUR ZEE Restaurant

PUUR ZEE Seafood Experience December 2017

Vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch zijn de criteria, waar onze ingrediënten aan moeten voldoen. Wij kiezen bewust voor het ontbreken van een uitgebreide a la carte kaart! Zo hebben we altijd een verse voorraad voor het PUUR ZEE Seafood Experience menu. Vis zonder compromis!

 

Ontvangst aan Zee
aubergine – Mojama / bacalhau / madeleine van prei en Cantabrico ansjovis
Een tweede indruk
gerookte paling uit Spaarndam / Waterkers / aardappel
Jakobsschelp
aardpeer / chioggia biet / postelein / bacon & sjalot
Arroz Negro
langoustine / kokkels / Bouchot mossel / pijstaartinktvis / Hollandse garnaal
Zeeduivel
tandoori spiced / pompoen / yoghurt / koriander
“Pomme Tzarine”
Amandine / huis gerookte zalm / Baeri kaviaar
Tarbot
knolselderij / Trompet de la Mort / ravioli ossenstaart / Sambai
De kazen
plateau van ongepasteuriseerde kazen van L’ Amuse
Friszoete overgang
appeltaart / Granny Smith
Herfst
hazelnoot / sinaasappel / mandarijn

4 gangen – 62,50
Jakobsschelp – Arroz Negro – Tarbot – Kaas of Dessert

5 gangen – 72,50
Jakobsschelp – Arroz Negro – Zeeduivel – Tarbot – Kaas of Dessert

6 gangen – 82,50
Jakobsschelp – Arroz Negro – Zeeduivel – Pomme Tzarine – Tarbot – Kaas of Dessert

7 gangen – 90,00
Jakobsschelp – Arroz Negro – Zeeduivel – Pomme Tzarine – Tarbot – Kaas en Dessert
Allergenen:
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten overleggen wij graag met u.
RESERVEREN

Reserveren kan ook telefonisch via +31 (0)251 374304