PUUR ZEE Restaurant

PUUR ZEE Seafood Experience Juli 2019

Vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch zijn de criteria, waar onze ingrediënten aan moeten voldoen. Wij kiezen bewust voor het ontbreken van een uitgebreide a la carte kaart! Zo hebben we altijd een verse voorraad voor het PUUR ZEE Seafood Experience menu. Vis zonder compromis!

Ontvangst aan Zee
Cakeje prei en Cantabrico ansjovis / Parmezaanstengel
Amuses
sushi Hollandse nieuwe / Hollandse garnaal / spicy makreel
Langoustine
watermeloen / ponzu / knoflook / wasabi
Tarbot
Hollandse garnaal / cantharel / venkel / venkelbéarnaise / lamsoor
Rode Mul
zuurdesem / ratatouille / Madrilène / dry Madeira Verdelho
Baeri Kaviaar
tamago / crème fraîche / huis gerookte zalm
Schol
artisjok / groene asperges / eekhoorntjesbrood / Iberico / saus Barigoule
De kazen
Picobello / Brillat Savarin / Petit Vinageois / Cum Laude Magdalena Captein / Stilton
Friszoete overgang
kers / rode peper / limoen / koriander / amandel
Wilde Perzik
framboos / vanilleroomijs / crumble

4 gangen – 62,50
Langoustine – Tarbot – Schol – Kaas of Dessert

5 gangen – 74,50
Langoustine – Tarbot – Rode Mul – Schol – Kaas of Dessert

6 gangen – 86,50
Langoustine – Tarbot – Rode Mul – Kaviaar – Schol – Kaas of Dessert

7 gangen – 97,50
Langoustine – Tarbot – Rode Mul – Kaviaar – Schol – Kaas en Dessert
Allergenen:
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten overleggen wij graag met u.

U kunt ook telefonisch reserveren via +31 (0)251 374304