PUUR ZEE Restaurant

PUUR ZEE Seafood Experience Januari 2018

Vers, seizoensgebonden, merendeels regionaal en biologisch zijn de criteria, waar onze ingrediënten aan moeten voldoen. Wij kiezen bewust voor het ontbreken van een uitgebreide a la carte kaart! Zo hebben we altijd een verse voorraad voor het PUUR ZEE Seafood Experience menu. Vis zonder compromis!

 

Ontvangst aan Zee
zeeduivel – piment / Hollandse garnaal / madeleine van prei en Cantabrico ansjovis
Een tweede indruk
shii take / bonito / gember / bosui / koriander
Noordzee Krab
Mais / oca / saffraan / dragon
Kabeljauw
Gnocchi / prei / truffel / Parmezaan
Jakobsschelp
aardpeer / schorseneer / sjalot / peterselie
“Pomme Tzarine”
aardappel / huis gerookte zalm / Baeri kaviaar
Rogvleugel
groene kool / Trompet de la Mort / gecarameliseerde ui / Sambai
De kazen
plateau van ongepasteuriseerde kazen van L’ Amuse
Friszoete overgang
appeltaart / Granny Smith
Ananas
pure chocolade / Sechuan peper

4 gangen – 62,50
Krab – kabeljauw – Rogvleugel – Kaas of Dessert

5 gangen – 72,50
Krab – kabeljauw – Jakobsschelp – Rogvleugel

6 gangen – 82,50
Krab – kabeljauw – Jakobsschelp – Pomme Tzarine – Rogvleugel – Kaas of Dessert

7 gangen – 90,00
Krab – kabeljauw – Jakobsschelp – Pomme Tzarine – Rogvleugel – Kaas en Dessert
Allergenen:
Indien u overgevoelig bent voor bepaalde ingrediënten overleggen wij graag met u.
RESERVEREN

Reserveren kan ook telefonisch via +31 (0)251 374304